Sommerferie pause i treningen

Litt rart var det … så snart som det ble lettet på Corona-tiltak og vi fikk lov å begynne å trene igjen, begynte vi på sommerferie. Hvis du se på terminlisten (se under menyen Terminliste) har vi satt opp ferien fra 25. juni til 13. august. Ferie betyr egentlig at sikkerhetslederne ta fri .  Vi har “lov” å være på området vårt alle dager, hele året, (se under menyen Treningstider), så det hender at noen vil trene også nå i ferien. Når det er treninger som er litt utenom det vanlige pleier vi å bruke Facebook, både til å annonsere hvis en sikkerhetsleder skal til Kokstad eller til å stille spørsmål om en sikkerhetsleder kan stille på Kokstad.

15. august er det på ‘an igjen med første offisiell trening etter sommerferie ☺.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *