16. februar 2018

Om Klubben

Velkommen til nettsiden til Bergen Trial Team (BTT). Her kan du finne ut litt mer om trial og nyttige informasjon om klubben.

Bergen Trial Team er en idrettsklubb som ble stiftet 8.juni 1989. Vi er tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF, klikk her) gjennom særforbundet Norges Motorsportforbund (NMF, klikk her).

Innenfor NMF er det flere motorsports-gren: Trial, Enduro, Motocross, Speedway, Snøscooter, Jetski, mm. BTT driver kun med Trial.

Trialkjøring er kjøring i ulendt terreng med mål for seg å komme frem … stor fart er ikke viktig. Sporten Trial utøves i mange land over hele verden og drives med biler, lastebiler, motorsykler og tråsykler. BTT er en  klubb for trialkjøring med motorsykler.

Klubben har circa 60 medlemmer hvorav over halv parten er aktive kjørere med egen sykkel.

Se nærmere på meny-postene oppe under logoen for mer info om klubben, sporten, hvordan komme i gang, når og hvor det er trening hos oss, og når og hvor det foregår løp (Terminliste), mm.

I tillegg til denne nettsiden bruker vi Facebook-gruppen vår til å informere interesserte og til å holde medlemmene oppdatert. På den holder vi kontakt med hverandre og du får siste nytt fra klubben, treningsplanene, sykler og utstyr til salgs, informasjon fra andre klubber, og mer.

 Vennligst klikk her for Facebook siden vår.

Vår holdning til personhets: BTT er en all inclusive klubb hvor vi respektere alle og alle er velkommen. Vi praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering … på alle nivåer, om du er utøver, trener, funksjonær, ledsager, etc. Vi følger selvfølgelig råd fra NIF: ser her for NIFs #STOPP kompanjen.

Vår holdning til miljøet: BTT tar godt hensyn til naturen og terrenget og respektere naboenes rett til lite støy og grei trafikkavvikling. Ellers følger vi NMF’s Miljøhåndbok. En grei oppsummering av retningslinjer for å ta vare på miljø finns her i NMF’s Miljøbrosjyre, klikk her.

Vår holdning til doping: BTT er en ‘ren’ klubb som støtter antidoping prinsipper. Vi har registrert oss i RentIdrettslag. Klikk her for å lære mer om RentIdrettslag. Merk. For å bli registrert har styret gjennomført RentIdretts e‑læring. Dette er beregnet som gruppeaktivitet, men kan være interessant likevel for enhver, klikk her.

Til Orientering: 

Klubbnavn: Bergen Trial Team — Organisasjonsnr.: 984048106 — Bankkontonr.: 3624 64 03915

Vi kan gjerne nevne at det er over 100 motorsports klubber i Norge som driver med trial, og at det er 4 andre trial klubber i fylket:

Vestkant Trial i Loddefjord: klikk her for nettsiden deres.

NMK Bergen på Eikås: klikk her for nettsiden deres.

Osterøy Motorsportsklubb på Litland, Osterøy: klikk her for nettsiden deres, og

Voss Motorsportsklubb på Voss: klikk her for Facebook siden deres.